Getting My gömme rezervuar servisi To Work

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet quit valfi de almanız gerekir.

Su girişini gömme rezervuara bağlıyoruz. Su girişi, gömme rezervuarınızın su girişi bağlantısına uygun olmalıdır.

En yeni teknoloji ile harika tasarımları birleştirmek, GROHE olarak DNA’mızda var; bunu tüm ürünlerimizde görebilirsiniz. Yeni nesil ince rezervuar sistemleri Solo, Uniset ve Swift SL ile GROHE tamamen yepyeni bir tesisat elemanları serisini satışa sunuyor. Banyonuzda yerden tasarruf etmeniz gerekiyorsa işte karşınızda ince rezervuar!

Sifon sistemini gömme rezervuara bağlıyoruz. Sifon sistemi, klozet kasesini boşaltan ve klozet kasesinde biriken pis suyu tahliye eden sistemidir.

Gömme Rezervuar Servisi serel kırozet su akıtıyor serel sıfon su akıtıyor serel sıfon tamır yapan usta serel tuvalet su akıtıyor serel sıfon servis serel sıfon çalişmıyor serel sıfon tamirci

Temizlik: Montaj yapılacak alanın temiz ve düz olduğundan emin olun. Toz ve kalıntılar, montaj sırasında sorunlara yol açabilir.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

Stok durumunu gömme rezervuar merak ettiğiniz ürünleri dilediğiniz zaman Hesabım’daki Stok Habercim sayfanızdan takip edebilirsiniz.

Klozet kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için gömme rezervuar servisi uygun testler yapın.

Ayrıca, İstanbul'da Avcılar ve Ataşehir'deki mağazalarının yanı sıra, three hundred'10 fazla aktif bayisiyle Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

Geniş fiyat skalası ile klozet veya alaturka tuvaletler için kullanıma uygun olan modeller arasından seçiminizi yapabilirsiniz. Vitra markasına ait ürünleri tercih ederek uzun yıllar keyifle kullanabilirsiniz. Vitra rezervuar indirim fırsatlarından faydalanarak bütçenize katkı gömme rezervuar sağlamak için on the web alışveriş sürecini tercih edebilirsiniz. Ayrıca alışveriş sürecinde Vitra rezervuar gömme rezervuar kullananlar tarafından yapılan yorumları okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol sayesinde kaliteli ve kullanışlı banyo ekipman aletlerine sahip olabilirsiniz.

Vitra gömme rezervuar iç takımı montajı gömme rezervuar yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar şunlardır:

Your browser isn’t supported any longer. Update it to have the greatest YouTube encounter and our most recent characteristics. Learn more

Geberit gömme rezervuar fashionable banyo tesisatının klasikleridir ve 50 yılı aşkın bir süredir dünya çapında milyonlar tarafından kullanılmaktadır.

Report this wiki page